Skip to main content

La Famiglia Fiorelli

Vi finns lite överallt och du känner igen oss på doften av vällagad mat. Fiorelli är ett samlingsnamn för alla våra hängivna leverantörer som tillverkar förstklassiga, italienska råvaror, måltider och matvaror. Det är bara leverantörer som uppfyller våra högt ställda krav som kan kalla sig en Fiorelli.

Gemensamt för alla våra familjemedlemmar är att vi hanterar råvarorna med största omtanke. Idag har vi en handfull noggrant utvalda leverantörer och eftersom vår kärlek till det italienska köket är obeskrivligt stor nöjer vi oss bara med det allra bästa. Upptäck vårt sortiment av riktigt god italiensk mat!

Noga utvald för dig

Våra produkter är noga utvalda för sin goda smak och höga kvalitet. Vi väljer såväl våra producenter som produkter med stor omsorg. När du väljer en produkt från oss kan du alltid känna dig trygg med att du gjort ett bra val.

Kärleken till den italienska maten

Grunden i allt vi gör bygger på vår kärlek till den italienska maten. Därför arbetar vi bara med italiensk mat, utan undantag. Vi vill dela kärleken till den italienska maten och de rika smakupplevelserna tillsammans med dig.

Vår mat är för alla

Mat och dryck har i alla tider fört oss samman och skapat en unik gemenskap, oavsett vart vi kommer ifrån eller vilken historia vi bär på. Därför är vår mat för alla, inte bara för några få utvalda. Tillsammans möts vi genom maten, en smakupplevelse i taget.

Fiore, som betyder blomma på italienska, symboliserar att i stort sett allt vi tillverkar kan härledas till blommande ängar, åkrar och trädgårdsland. Därför blev det helt naturligt att välja släktnamnet Fiorelli.