Skip to main content

Salsicciapasta! Ett enkelt och gott recept med pasta och färsk italiensk korv, salsiccia som blir klart på nolltid! Med våra varsamt tillagade pastasåser har vi gjort halva jobbet åt dig. Om du vill ha en hetare variant går det bra att byta ut pastasåsen Napoletana till Arrabbiata

Recept för:

  • 4 personer

Ingredienser:

  • 400 g kort pasta (ex. Penne Rigate)
  • 250 g grynig italiensk korv, t.ex. salsiccia
  • 1 burk Fiorelli Pastasås Napoletana
  • 2 msk olivolja
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Riven parmesanost

Gör så här:

  • Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
  • Dra skinnet av salsiccian och skär den i små bitar. Värm upp oljan i en gryta, och bryn korven tills den fått fin färg. Tillsätt pastasås och låt såsen värmas upp på låg värme.
  • Tillsätt den färdigkokta och avrunna pastan i stekpannan och blanda upp genom varsam omrörning med såsen.
  • Riv över riktligt med parmesan och servera!

Produkter från Fiorelli i detta recept

Fiorelli Pastasås Napoletana

Fler recept